Mgr. František Jura

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.01.2019 21:53:35

Nenechejme se strhnout negativismem

Nenechejme se strhnout negativismem

Zdravice primátora města Prostějova

Vážení spoluobčané,

stojíme na prahu roku 2019 a dovolte mi proto, abych vám všem popřál úspěšný a šťastný rok. Hodně zdraví, štěstí, rodinné pohody a pracovních úspěchů. A občas také nadhledu.

Ne všechny události, které nás potkávají, patří k těm nejšťastnějším, nicméně s odstupem času nakonec vždycky přijdeme na to, co je v životě nejdůležitější a nejcennější. Jsou to naši blízcí. Zkusme jim občas věnovat více pozornosti, než věnujeme kdejaké malichernosti, která nás momentálně rozčílí.

Uvědomme si, že žijeme z pohledu dějin v jedné z nejbohatších a nejrozvinutějších etap, v jaké se naše společnost kdy nacházela. Žijeme také v relativním bezpečí. A ani to není samozřejmé.

Važme si demokracie, kterou se nám podařilo po roce 1989 začít obnovovat, a nenechejme se strhnout negativismem.

Vážení spoluobčané, za sebe i Radu města Prostějova Vám přeji ještě jednou vše dobré v roce 2019 a neztrácejme optimismus!

Mgr. František Jura, primátor

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama