Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.01.2019 4:33:00

Masarykova univerzita je dnes ještě lepší

Masarykova univerzita je dnes ještě lepší

Projevení úcty na facebookovém profilu za ocenění udělené Masarykovou univerzitou.

S Masarykovou univerzitou je spojen už můj studentský, ale především celý můj profesní život. Brzy to taky bude třicet let, kdy jsem byl po listopadu 1989 vyzván, abych zde pomáhal založit politologii. Prožil jsem a prožívám tady krásné roky. Členové akademické obce mi také svěřovali nejrůznější funkce v řízení fakulty a posléze univerzity. Jejich důvěry jsem si vždy vážil a všechny činnosti jsem dělal rád. Ve funkci rektora jsem prožil sedm šťastných let. Šťastných určitě pro mne, ale myslím, že šťastných i pro univerzitu.

Mám rádost a jsem hrdý na to, že tady stojím po dalších sedmi letech, a že všechno, na čem jsme pracovali, se rozvíjí, a že Masarykova univerzita je dnes ještě lepší. A nesmírně si vážím toho, že právě v den stého výročí jejího založení mohu převzít Zlatou medaili MU. Cítím se nejen poctěn, ale nově zavázán, abych ze všech svých sil přispíval a pomáhal k tomu, aby vznešené cíle Masarykovy univerzity byly naplňovány i v budoucnosti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama