Jiří Dohnal

  • Piráti
  • Praha 11
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.02.2019 12:01:00

Na Jižním Městě vznikne Areál ledových sportů, zabruslíte si tu už příští rok

Na Jižním Městě vznikne Areál ledových sportů, zabruslíte si tu už příští rok

Ve čtvrtek 21. února bylo zhotoviteli předáno staveniště pro realizaci Areálu ledových sportů. Areál vznikne v blízkosti ZŠ Ke Kateřinkám, veřejnosti by se měl otevřít na jaře příštího roku.

 Projekt výstavby Areálu ledových sportů u ZŠ Ke Kateřinkám se přehoupl do realizační fáze. Ve čtvrtek 21. února bylo staveniště předáno zhotoviteli, který má na dokončení stavby 14 měsíců. Veřejnosti by se tak měl areál otevřít už na jaře příštího roku. Předání staveniště se zúčastnili zástupci MČ Praha 11, včetně jejího starosty Jiřího Dohnala (Piráti): "Jsem rád, že jsme se tu dnes sešli při tak mimořádné události, jakou je zahájení stavby Areálu ledových sportů na Jižním Městě. Věřím, že bude areál dostavěn v termínu, aby mohl co nejdříve sloužit obyvatelům naší městské části, především pak jihoměstským dětem," uvedl.

Jeho slova potvrzuje i místostarosta jedenácté městské části Ing. Ondřej Prokop (ANO), podle kterého "... budou mít místní děti konečně možnost vyzkoušet si nejrůznější ledové sporty, aniž by musely cestovat přes celou Prahu. Areál pro ně navíc bude dostupný nejen ve volném čase, ale i v rámci hodin tělocviku."

Součástí areálu budou dvě ledové plochy, odpočinková a restaurační zóna, prostor pro fitness, rehabilitaci a fyzioterapii nebo půjčovna sportovních potřeb. Celý areál je koncipován jako bezbariérový.

Bližší informace o projektu naleznete ZDE a ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama