Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.03.2019 15:51:54

Zastavme socialistický vysavač peněz

Zastavme socialistický vysavač peněz

Komentář na facebookovém profilu k politice ČSSD

Plány ČSSD by nás dovedly do tam, kam socialistické recepty vedou vždy. Budou se teď přetahovat s ANO o to, kde vzít lidem ještě další peníze, aby měli na svoje nesmyslné rozhazování a stále rostoucí výdaje státu.

Je potřeba naopak významně snížit státní výdaje. Omezit rostoucí byrokracii, zastavit růst a redukovat velikost státního aparátu. Ale to nestačí: je nutné snížit i příjmy státu. Zní to divně? Ale kdepak: nechme lidem více peněz, snižme daně a zvýšíme tím mzdy. Zastavme socialistický vysavač peněz, který dusí aktivitu, inovace a přirozený život společnosti. Je to ta známá cesta do otroctví. Nejsme tu pro stát, ale stát má sloužit lidem a lidskému společenství. Tohle ale levice nikdy nepochopí. Musíme jim sebrat moc (ve volbách samozřejmě) a začít dělat rozumnou a odpovědnou politiku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama