Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.03.2019 9:28:10

Pro bezpečný a mírový svět podle not USA splnil Babiš do puntíku vše !

      Pro bezpečný  a mírový svět podle  not USA splnil Babiš do puntíku vše !

Zdá se, že společné prohlášení prezidenta USA Trumpa a premiéra ČR Babiše na závěr jeho návštěvy v Americe dají alespoň na chvíli zapomenout na všechny předcházející hříchy skutečného majitele Agrofertu.

 

      Prohlášení obou státníků je jistotou a zárukou, že Česká republika se stává jedním z největších, nejspolehlivějších vazalů politiky USA, pokračování dobývání zbytku světa, který nesdílí hodnoty a zájmy USA.

  Zatímco největší evropský světový hráč Německo mnoho chuti k plnění závazku týkající se vyčlenění dvou procent HDP pro investice do obrany a  modernizace svých ozbrojených sil nemá, tak Česká republika namísto chybějících financí do resortu sociálních věcí, zdravotnictví či školství se rozhodla   desítkami miliardami korun ročně  navíc  „dotovat“, vojenský průmysl v zámoří.

          Na rozdíl od jiných aliančních spojenců NATO zůstává Česká republika nadále největším spojencem i v otázce zapojení našich vojáků do zahraničních vojenských misí. Vždyť podle vyjádření premiéra můžeme být na stav české armády pyšní. Jaká je skutečná realita bylo vidět 28. 10. 2018 při vojenské přehlídce v Praze.

      Podtrženo a sečteno. Hlavní body Babišovi cesty do USA – Westinghouse, Huawei a NATO byly splněny do puntíku.  Je zbytečné vypisovat výběrové řízení na dostavbu Temelína, stejně jak na dodávky vojenských hraček, které jsou již v zámoří pro naši armádu připravené. Jako bonus a možná to nejcennější z návštěvy jsou instrukce pro českého premiéra od šéfky CIA!?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama