ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.03.2019 22:34:00

Potenciální islámští teroristé jsou jen kousek od našich hranic

Potenciální islámští teroristé jsou jen kousek od našich hranic

Komentář na facebookovém profilu k rozhovoru maďarského premiéra pro Die Welt

Maďarský premiér Viktor Orbán v rozhovoru pro Die Welt řekl, že migrační krize, od které uplynuly již čtyři roky, se v budoucnosti znovu zopakuje a ještě ve větším měřítku.

Má pravdu. Musíme být připraveni. Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval.

SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

  Potenciální islámští teroristé jsou jen kousek od našich hranic a někteří se na našem území i pohybovali.

SPD již podalo do Sněmovny zákony na zákaz islámského zahalování na veřejnosti i zákaz propagace nenávistné muslimské ideologie. Podpořte prosím hnutí SPD ve volbách a nic takového se u nás stávat nebude. Společně s Mattem Salvinim, Marine Le Pen i Viktorem Orbánem a mnoha dalšími máme šanci výrazně zatřást Bruselem. Potřebujeme ale Vaši pomoc u voleb 24. a 25. května.

Více k rozhovoru maďarského premiéra Orbána pro Die Welt ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama