Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.03.2019 13:57:00

ODS ukázala, že je jako jediná strana schopna sebereflexe

ODS ukázala, že je jako jediná strana schopna sebereflexe

Komentář na facebookovém profilu k vyloučení Václava Klause ml.

 Václav Klaus ml. nebyl z ODS vyloučen za názory, za jeden výrok nebo snad kvůli osobním neshodám. Takové důvody, uváděné v médiích, jsou směšné a nepravdivé.

Důvodem byl dlouhodobý odklon od programu ODS, vystupování proti základním programovým bodům ODS, vystupování na podivných akcích organizací, proti nimž se ODS vymezuje, aktivní podpora kandidátů jiných stran proti kandidátovi vlastní strany a veřejné deklarování toho, že nebude volit kandidátku ODS do evropských voleb. Proč by měl někdo, kdo nesouhlasí s programem, nepodporuje politiku, vystupuje proti svým kolegům, podporuje jiné strany, nejde volit tu svou, proč by měl být členem politické strany? Má to nějakou logiku? Určitě nemá.

Zběsilé reakce Babišových médií a obhajoba Václava Klause ml. ze strany politických soupeřů jen dokládají, že to byl správný a nutný krok. ODS ukázala nejen sílu, ale také to, že je jako jediná strana schopna sebereflexe, stojí pevně za programem, který schválila a slíbila svým voličům a jako jediná u nás je zárukou konzervativně liberální demokratické politiky. A i proto budeme vyhrávat a proto změníme situaci v této zemi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama