MUDr. Olga Sehnalová, MBA

  • Zlínský kraj
  • náměstkyně hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.03.2019 20:05:00

Existuje reálná možnost, že úplný zákaz dvojí kvality zítra neprojde

Existuje reálná možnost, že úplný zákaz dvojí kvality zítra neprojde

Komentář k zítřejšímu závěrečnému jednání o podobě zákona, který má zamezit dvojí kvalitě

 Už zítra proběhne mezi vyjednavači Evropského parlamentu a ministry průmyslu členských států EU, zastoupenými Rumunskem, závěrečné jednání o podobě zákona, který má zamezit dvojí kvalitě.

"Existuje reálná možnost, že úplný zákaz dvojí kvality, jak jsem jej po mnohaletém neúnavném boji prosadila v Evropském parlamentu, na nátlak ministrů z návrhu vypadne nebo že bude přijat text, který ve skutečnosti dvojí kvalitu zlegalizuje," upozornila poslankyně Evropského parlamentu Olga Sehnalová (ČSSD), která požaduje zákaz dvojí kvality za všech okolností.

"Je třeba dát jasně najevo, že dvojí kvalita potravin a dalších výrobků je pro nás nepřijatelná. Chci od zástupců českého ministerstva průmyslu, aby tvrdě hájili české spotřebitele a neustupovali. Já v boji za rovnoprávnost českých spotřebitelů budu pokračovat," zdůraznila poslankyně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama