ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.11.2011 19:02:00

Příjemcům v IOP bylo proplaceno přes 7 miliard

Příjemcům v IOP bylo proplaceno přes 7 miliard

Koncem října 2011 přesáhla hranice proplacených prostředků ze strukturálních fondů příjemcům podpory v Integrovaném operačním programu 7 miliard korun.

Peníze jsou rozděleny mezi téměř 6,3 tisíc projektů. Mezi úspěšné projekty patří i rekonstrukce jedné z nejvýznamnějších barokních památek střední Evropy – hospitalu Kuks.

Cílem projektu Kuks – Granátové jablko je obnova jedinečného komplexu barokního hospitalu, hospitální zahrady, souvisejících budov a technického zázemí a jejich využití v kontextu s účelem, ke kterému byly kdysi zbudovány. Vznikne zde kulturně vzdělávací centrum, které návštěvníkům přiblíží hospitální tradici a další aspekty života v době baroka.
 
Projekt je financován prostřednictvím Integrovaného operačního programu (IOP) a měl by být dokončen do konce roku 2014. Z IOP na něj bylo vyčleněno více než 440 milionů korun. Stručné informace o dalších realizovaných projektech naleznete zde.
Do konce roku 2011 budou v IOP vyhlášeny poslední výzvy a jejich přehled naleznete na stránkách programu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama