Občanská demokratická strana

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.04.2019 19:46:00

Regionální sdružení Libereckého kraje si zvolilo vedení

Regionální sdružení Libereckého kraje si zvolilo vedení

V pondělí 8. dubna 2019 si Regionální sdružení Občanské demokratické strany Libereckého kraje zvolilo v Turnově své nové vedení.

 Pozici krajského předsedy obhájil na další dvouleté období starosta města Frýdlant Ing. Dan Ramzer, který byl sněmem zvolen i jako leader kandidátky ODS pro volby do Zastupitelstva Libereckého kraje v roce 2020.

Jde o jedinou obhájenou pozici v čele Regionálního sdružení ODS Libereckého kraje. Všichni krajští místopředsedové jsou noví. Byli jimi zvoleni liberecký radní Mgr. Petr Židek, MPA za oblast Liberecko, podnikatel Marek Podsedníček za oblast Semilsko, bývalý náměstek jabloneckého primátora Ing. Miloš Vele za oblast Jablonecko a podnikatel Ing. Pavel Jihlavec za oblast Českolipsko.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama