Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.04.2019 7:24:30

Petice za právo na zdravotně nezávadné potraviny a proti dvojí kvalitě potravin!

Petice za právo na zdravotně nezávadné potraviny a proti dvojí kvalitě potravin!

Podpořte novou petici občanů České republiky za právo na zdravotně nezávadné potraviny a proti dvojí kvalitě potravin a zboží!

Cílem je sesbírat co nejdříve 10 tisíc podpisů, aby došlo k veřejnému projednání ve Sněmovně! Musíme vytvořit tlak na českou vládu, která ustoupila diktátu z Bruselu, a přestala důsledně kontrolovat kvalitu dováženého masa! Může tak nadále docházet k dovozu zdravotně závadných potravin ze zemí EU, jak se to v poslední době stává a které přímo ohrožují naše zdraví. Orgány EU celý problém dlouhodobě ignorují a zpochybňují právo České republiky na přísné uplatnění vlastní kontroly kvality zdravotní nezávadnosti potravin. Občané ČR jsou dlouhodobě vystaveni ponižující a diskriminační praxi dvojí kvality potravin a zboží.

Odmítáme jíst zdravotně závadné maso na základě diktátu Evropské unie, která svou zemědělskou politikou a z ní vyplývajícími regulacemi brání České republice v produkci vlastních kvalitních potravin. Dotace a regulace Evropské unie tak brání v zajištění naší potravinové soběstačnosti a bezpečnosti.

Žádáme vládu České republiky, aby bez ohledu na diktát Evropské unie připravila legislativní kroky k ochraně občanů České republiky před dovozem zdravotně závadných potravin a zavedla embargo na dovoz výrobců uplatňujících dvojí kvalitu u potravin a zboží pro Českou republiku a takzvané „západní země".

Pomozte nám sesbírat co nejvíce podpisů! Archy nemusí být plné – stačí, když nám zašlete arch třeba i s jedním podpisem, i takový arch je platný! Petice je ke stažení a vytisknutí zde:

https://www.spd.cz/novinky/4378-petice-obcanu-ceske-republiky-za-pravo-na-zdravotne-nezavadne-potraviny-a-proti-dvoji-kvalite-potravin-a-zbozi?fbclid=IwAR1RiDBFa61o1zmmT3VKQMHva6MSVWwQNZuxvFZssxl4tH1JK7AFBINI4ws 

Podpisové archy zasílejte na adresu: SPD – Tomio Okamura, Poslanecká sněmovna PČR, Sněmovní 4, 118 26 Praha 1 – Malá Strana.

Děkujeme za spolupráci!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama