Roman Roun

Odpůrce NATO, demagogie, mediálních lží
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.04.2019 19:01:10

Okamura pláče nad vlastním hrobem

Okamura pláče nad vlastním hrobem

Mnoho příznivců i odpůrců nacionalisty Tomia Okamury obdivovalo jeho pevné nervy, kdy po totálním propadáku jeho manifestace na Václaváku, dával na svůj facebookový profil usměvavé fotografie.

Netrvalo dlouho a image jeho profilu se změnila v přímý útok na komunisty, kteří prý poškodili jeho nacionalistický projev, když v dolní části Václaváku působili hluk na řádně ohlášené protifašistické akci. 
Skutečnost, že na svolané „Hlukové olympiádě“, kde rozhodně nebyli pouze radikální "levičáci", bylo pouze několik členů KSČM a že šlo o legální akci (nikoliv prosté narušování akce SPD), působí dojmem, že má Tomio strach z výsledků voleb do Evropského parlamentu, kdy dosavadní průzkumy zveřejněné Centrem pro výzkum veřejného mínění dávají komunistům čtyřprocentní náskok před SPD. Je to důvod, proč Okamura kolem sebe začal kopat? Nebo jej snad vyděsila skutečnost, že komunisté zdůrazňují nutnost zabezpečení státních hranic proti nelegální migraci či okamžité vyhoštění všech migrantů, kteří poruší zákony jednotlivých evropských zemí, čímž jasně deklarují, že bezpečnost naší země patří mezi priority KSČM?

Faktem zůstává, že si nacionalistická SPD se svým socialistickým volebním lídrem :) Ivanem Davidem konečně uvědomila, že voliče nezajímají sliby a plamenné projevy, ale odvedená práce.

A za tu se lídryně komunistů Kateřina Konečná, která byla zařazena mezi nejaktivnější europoslance, rozhodně stydět nemusí.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama