Ondřej Profant

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.04.2019 15:22:00

Neutrální stanovisko vlády je podle mne zbytečně vlažné

Neutrální stanovisko vlády je podle mne zbytečně vlažné

Vláda zaujala neutrální stanovisko k pirátskému návrhu na založení firmy za jeden den.

Vláda zaujala neutrální stanovisko k návrhu Pirátů a dalších stran, který má umožnit založení firmy za jediný den přes internet. Novela, kterou Piráti představili na začátku tohoto roku, má podnikatelům pomoci zrychlit, zjednodušit a zlevnit celý proces založení firmy. Piráti také vytvořili funkční aplikaci, která již dnes umožňuje firmy zakládat, a to na webu urad.pirati.cz.

„Jsme rádi, že vláda náš návrh neshodila ze stolu, nicméně neutrální stanovisko je podle mne zbytečně vlažné. Vládě jsme dodali podrobně zpracovaný návrh, pod kterým jsou podepsáni poslanci téměř všech sněmovních stran, včetně těch vládních. Věřím, že Sněmovna proces založení firmy online za jeden den podpoří a udělá tak vstřícný krok vůči začínajícím podnikatelům,“ uvedl předkládající poslanec Ondřej Profant.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama