MUDr. Raduan Nwelati

  • ODS
  • Mladá Boleslav
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.05.2019 11:17:00

Bezpečnostní agentura bude dál dohlížet na pořádek na autobusovém nádraží

Bezpečnostní agentura bude dál dohlížet na pořádek na autobusovém nádraží

Zastupitelé města schválili na svém dubnovém jednání provozní dotaci pro Dopravní podnik Mladá Boleslav, a to ve výši 1,1 milionu korun.

"Jde o peníze, které dopravní podnik využije na zaplacení ochranné služby, která dohlíží na pořádek na autobusovém nádraží u Bondy centra," vysvětlil primátor města Raduan Nwelati. Tato služba se velmi osvědčila, protože díky hlídkám bezpečnostní agentury, s níž má dopravní podnik smlouvu, zde došlo k výraznému zvýšení bezpečnosti. Dvojice pracovníků bezpečnostní agentury hlídá na autobusovém stanovišti 12 hodin každý den, a díky jejich přítomnosti se markantně snížil počet nepřizpůsobivých lidí, opilců či bezdomovců, kteří se tu dříve ukrývali především před nepřízní počasí.

Částka 1,1 milionu pokryje náklady na bezpečnostní agenturu v období od 1. ledna do 30. června letošního roku. "Do té doby bychom rádi vybrali agenturu, která bude spolupracovat s městskou policií. Poté bychom chtěli převést systém kontrol do režimu jejich vzájemné spolupráce," vysvětlil primátor Nwelati.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama