MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.05.2019 12:22:00

Sdílení kulturních zážitků by nemělo být podmiňováno politickými postoji

Sdílení kulturních zážitků by nemělo být podmiňováno politickými postoji

Jedná se o možnosti vystoupení pražských filharmoniků na Tchaj-wanu.

Město zprostředkovalo kontakt mezi Pražskou komorní filharmonií (PKF) a Tchajpejskou hospodářskou a kulturní kanceláří v České republice (TECO). Reaguje tak na zrušení plánovaného podzimního vystoupení umělců spojených s Prahou ze strany Čínské lidové republiky.

Schůzky se zúčastnil předseda správní rady PKF Martin Klimpl a ambasador TECO Joey Wang. Ten uvedl, že Tchaj-wan velice rád uvítá vystoupení Pražské komorní filharmonie. Navazovat bude další schůzka, na které budou projednány detaily.

„Česká hudba má ve světě dobrý zvuk. Myslím si, ze sdílení kulturních zážitků by nemělo být podmiňováno politickými postoji,“ říká pražský primátor Zdeněk Hřib.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama