Ing. Jaromír Kohlíček, CSc.

  • KSČM
  • Ústecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.05.2019 11:22:04

Pan premiér se probudil.

Pan premiér se probudil.

Aneb jak se narychlo nachází předvolební témata.

 Tak tu máme nejnovější zjištění pana premiéra. Představte si, že už i do Strakovky došly zvěsti o dvojí kvalitě potravin a prášků na praní. Nevím, zda choť vyslala pana Andreje koupit prášek na praní do Německa či Rakouska nebo zda došlo k podobné nepředloženosti u některé z potravin. My, kteří se snažíme v dané věci něco konkrétního udělat již víme, že na úrovní Komise velká snaha po řešení tohoto problému není. A tak se pustíme do domácí tvorby. A zákon bude tvrdý a nesmlouvavý!! Tak tedy mnoho zdaru. 

A jen pro připomenutí – až do začátku devadesátých let platily přísné oborové normy. Laskavý čtenář si jistě vzpomene, za vlády kterých ptáčků byly tyto normy prohlášeny za „indikativní“ (přeloženo: Za cár papíru!!). Tak tedy – hurá do práce!! A pokuty nadnárodním žralokům pěkně mastné!! Jak je dobře, že se blíží volby. Snad dokonce předloha dorazí do konce května i do Sněmovny. Makáme!! Tak tedy mnoho zdaru. A nejen před volbami. Už se těším na první kontrolní zjištění po přijetí zákona. jen je škoda, že se k této iniciativě přistupuje až dnes, když o daném letitém problému vědí snad všichni. Tak tedy už to ví i pan premiér!

Ještě, že máme ty volby. Možná do jejich termínu ještě něco rychle zjistíme. A odmakáme.  Inu separát a jiné odpady na pulty našich prodejen opravdu nepatří. Bez ohledu na to, jestli je nebo není před volbami, pane premiére.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama