PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

Aliance národních sil - předsedkyně
  • ANS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.05.2019 2:37:41

Veřejný koncert PÍSNĚ VÍTĚZSTVÍ v Praze

Veřejný koncert PÍSNĚ VÍTĚZSTVÍ v Praze

Nádherný volně přístupný koncert na památku obětí druhé světové války a jako poselství míru a jednoty mezi lidmi se konal v pátek 10.5.2019 večer v Praze na Hradčanském náměstí.

Záštitu převzal prezident České republiky Miloše Zemana. Hrály slavné ruské kapely «Хор Турецкого» a SOPRANO. Špičkoví pěvci světového formátu vystoupili v rámci projektu Worldwide Historical Marathon, který se odehraje na centrálních náměstích ve 12 zemích světa na dvou kontinentech. Projekt zaštiťuje ruské Ministerstvo zahraničních věcí, ruské Ministerstvo kultury a vedení Moskvy.

Písně napsané během války propojují miliony lidí různých generací v různých částech světa. Prahou se nesly písně, které kdysi zněly v zchátralých městech a byly krátce zpívány mezi boji. Je v nich skryta historická paměť . Tyto písně, napsané během druhé světové války, připomínají vše, co je opravdu důležité: láska, čest, přátelství, oddanost a mír. Autorem projektu je ruský umělec Michail Turetsky.


Je opravdu smutné, že se tohoto významného koncertu nezúčastnil vůbec žádný český politik a to ani politici alternativy - kromě členů ALIANCE NÁRODNÍCH SIL.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama