Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová

KDU-ČSL se pomalu seznamuje s internetovými Parlamentními listy.
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.05.2019 19:43:00

Krajská konference Moravskoslezského kraje zvolila na další 2 roky nové vedení

Krajská konference Moravskoslezského kraje zvolila na další 2 roky nové vedení

Moravskoslezští lidovci si dnes zvolili na další dva roky nové vedení. Předsedu kraje obhájil Jiří Carbol, senátor PČR a starosta obce Dobrá.

Za místopředsedy krajského výboru byli zvoleni zástupci zbývajících 5 okresů. Za Ostravu Lukáš Curylo, 1. náměstek hejtmana MSK,  za okres Bruntál Jan Stejskal, správce synagogy v Krnově, za okres Opava Michal Jedlička, náměstek Statutárního města Opava, za okres Nový Jičín Václav Pomikálek, ředitel kovárny a za okres Karviná Bohuslav Niemiec, náměstek Statutárního města Havířov.

Delegáti konference dále zvolili další členy krajského výboru a zástupce do Celostátní konference KDU-ČSL.

Delegáti konference odhlasovali jednotně návrh na místopředsedu strany Bohuslava Niemiece, který bude volen na Sjezdu 29. - 30. 3. 2019 v Brně.

Krajské konference se zúčastnili a k delegátům promluvili všichni tři kandidáti na předsedu strany Jan Bartošek, Marián Jurečka a Marek Výborný.

Před volbami do Evropského parlamentu představili své vize kandidáti do EP europoslanci Tomáš Zdechovský a Michaela Šojdrová. Moravskoslezští lidovci vysílají do evropských voleb Lukáše Curylu a Evu Šillerovou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama