MUDr. Bc. Marek Hilšer, Ph.D.

  • BPP
  • Praha 2
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.05.2019 13:16:36

Státní instituce tu nejsou od toho, aby sloužily privátním zájmům miliardářů

Státní instituce tu nejsou od toho, aby sloužily privátním zájmům miliardářů

Komentář na facebookovém profilu ke schůzce předsedy Senátu Jaroslava Kubery s majoritním akcionářem Skupiny PPF Petrem Kellnerem

Senát je jediná státní instituce spolu s BIS, která se v poslední době nechovala vůči Číně jako lokaj. Přijal například usnesení, ve kterém odsoudil brutální pronásledování lidí komunistickým čínským režimem. Zdá se, že to Kellnerovi začíná vadit a bude se snažit skrze předsedu Kuberu Senát zkrotit. Měl by si ale uvědomit, že Senát není prezident a jeho hradní kompanie, a že státní instituce nejsou od toho, aby sloužili privátním zájmům miliardářů nebo kmotrů. Doufejme, že si to uvědomuje i pan předseda Kubera, i když patří k té tradiční ODS devadesátých let, která v podstatě zrodila Kellnera.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama