Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.06.2019 7:20:21

Občanům, těm je tu hej

                           Občanům, těm je tu hej

Nebo spíše Pražákům, těm je tu hej, jak napsal dobový císař českého hard - rocku František Čech, který se proslavil později i jako poslanec za ČSSD.

 

Díky skrytě pořízené nahrávce z roku 1997, na které poukázal na nekalé praktiky při prodeji pražských vodáren, na tehdejší poměry v parlamentu, ODS a ve společnosti. Nefalšovaná výpověď pro skupinu vyvolených o krásné a beztrestné době rozkrádání majetku z 90. let. Pro tuneláře, podvodníky a kšeftaře nejúspěšnější období restaurace kapitalismu našeho státu.

   Dnes občané republiky, která se stala kolonií Západu zažívají „kulturní boom „ve formě demonstrací – kdykoliv, pro cokoliv. Samozřejmě v duchu demokratických hodnot a občanské společnosti! Současným hitem, spojovatelem a jmenovatelem demonstrací v choreografii spolku Milion chvilek je jméno Babiš -agent  StB a rozkradač evropských dotací.

       Oprávněné tak vyvstává nejedna otázka. Stane se ČR pokračováním událostí -  Majdanů Ukrajiny a Slovenska?  Z Ukrajiny se pět let  po Majdanu stal nefunkční, vylidněný, rozpadající stát, nadále ale sloužící  k eskalaci válečných vztahů mezi Ruskem a Západem, ospravedlňující  k dalšímu navyšování vojenské techniky a vojáků podél ruských hranic   k rozpoutání válečného konfliktu na  jeho území. Výsledek Majdanu u našich východních sousedů v podobě odstranění premiéra Fica se dostavil dříve, než počítal scénář.  Co na tom, že  zápletka ohledně vraždy novináře Kuciaka nemá ani po patnácti měsících pokračování.

Může se ale Babiš zavděčit všem?  Na straně jedné premiér začíná naplňovat písemné sliby týkající se   nákupů  pro modernizaci vojenské techniky podle zadání USA. Aniž by někomu vadilo, že peníze  daňových poplatníků v řádech desítek miliard korun budou chybět v rozpočtu našeho státu k financování potřeb občanů!  Na druhou stranu si Babiš dovolí z naší nejstarší dálnice „vyhnat“ vojenskou šrotovou techniku našich novodobých osvoboditelů, demonstrující svou sílu  při průjezdu naším územím.

Ve hře proti Babišovi (potažmo Zemanovi) za situace, kdy ČR je řízena zvenčí je mnoho neznámých. Kdo a v jaké výši financuje přípravy na Majdan. Jaké jsou důvody k odstranění současné vlády. Jsou jimi obchodní válka v podobě Huawei mezi Čínou a USA, megaobří zakázka  v dostavbě JE Temelín, nebo koordinovaný  postoj ČR v rámci V4  k otázce  migrace?

Dost možná, že ve hře je daleko více.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama