Mgr. Bc. Vít Rakušan

  • STAN
  • 1. místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.06.2019 17:27:00

Spojujte značku hnutí STAN se svou prací, svými úspěchy

Spojujte značku hnutí STAN se svou prací, svými úspěchy

Komentář na facebookovém profilu k politice STANu

Vážení a milí členové a členky, a vůbec všichni přiznivci STAN!

7% v průzkumech, to je dobrý signál. Snažíme se v Parlamentu mluvit jasně. Odmítat oligarchizaci naší země, odmítat protievropské nálady, kterým Andrej Babiš výrazně napomáhá. Snažíme se formulovat jasně naše témata. 18.6. představíme legislativní balíček k tématu sucha a vody v krajině. Máme hotovou základní tezi reformy vzdělávacího systému. Na podzim představíme konkrétní (o praxi opřené) zákony pro jednoduchý a chytrý stát. Tohle je STAN.

Ale... bez vás není nic. Přátelé, dali jste mi důvěru na našem sněmu a já se pokouším naplňovat vizi, kterou jsem vám představil. Ale potřebuji vás teď více než kdy jindy. Hlaste se k naší značce. Spojujte ji se svou prací, svými úspěchy. Připravujte se na krajské volby a dejte teď, prosím, značce STAN maximum. Jsme demokratickým uskupením, které může výrazně pomoci tomu, aby se naše země vrátila do normálu. A rostla v moderní stát. Nejsou to fráze. Je to totiž na nás.

A já nám věřím. Díky moc a na viděnou u vás v regionech.

Váš Vít Rakušan

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama