prof. MUDr. Vlastimil Válek , CSc., MBA, EBIR

  • TOP 09
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.06.2019 6:34:00

Evropské volby ukázaly, že spolupráce má smysl

Evropské volby ukázaly, že spolupráce má smysl

Novým předsedou jihomoravské TOP 09 je Vlastimil Válek.

Jihomoravská TOP 09 si po dvou letech zvolila nové vedení. Novým předsedou se stal poslanec, lékař a vysokoškolský pedagog Vlastimil Válek. Do nejužšího vedení byli spolu s ním zvoleni starosta obce Branišovice Marek Sovka, starosta Moravského Krumlova Tomáš Třetina a místostarosta brněnských Židenic Petr Kunc.

Nové vedení organizace se začne intenzivně připravovat na nadcházející krajské a senátní volby. „Evropské volby ukázaly, že spolupráce má smysl. Budeme se proto snažit dohodnout s hnutím STAN na společném postupu a silné pravo-středové koalici. Mou ambicí je vytvořit v krajské organizaci tým, který bude pracovat pro členy jihomoravské TOP 09 a stabilizuje členskou základnu,“ říká Vlastimil Válek, nový předseda TOP 09.

Vlastimil Válek byl zvolen téměř 60 % hlasů krajských delegátů. Ve volbě měl protikandidáta, stávajícího předsedu a náměstka hejtmana Jana Vitulu. Delegáti krajského sněmu také přijali usnesení, kterým vyjádřili končícímu předsedovi Vitulovi poděkování za desetiletou práci v čele krajské organizace.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama