Miroslava Němcová

  • ODS
  • Praha 1
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.06.2019 16:12:00

Co ukázalo hlasování o nedůvěře vlády: Rozpad ČSSD, oslabený Babiš

Co ukázalo hlasování o nedůvěře vlády: Rozpad ČSSD, oslabený Babiš

Komentář na facebookovém profilu k současnému stavu politiky

Co ukázalo hlasování o nedůvěře vlády: Rozpad ČSSD, oslabený Babiš a převtělení ministra kultury

1) Zcela rozpadlá ČSSD. Bez názoru, bez odvahy, bez politické intuice, bez osobností, bez odpovědnosti za stranu i za stát. Definitivně se stala hračkou prezidenta a premiéra.

2) Oslabený Andrej Babiš:
- pro vládu hlasovalo 85, proti 85. Ostatní se zdrželi nebo omluvili. Klíčového hlasování se nezúčastnili někteří poslanci ČSSD a ANO. Vláda nedala dohromady většinu.

3) Prezident s podporou premiéra porušuje Ústavu
- premiér je stále víc v područí prezidenta. Nepodává kompetenční žalobu na Miloše Zemana pro porušení Ústavy ve věci neodvolání ministra kultury. Kdyby prezidenta žaloval, sám by skončil.

4) Ministryně spravedlnosti Marie Benešová vyhrožuje odpůrcům, že na ně má odposlechy!!!

5) Ministryně sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD) neodpověděla na otázku, zda bude věrně sloužit Andreji Babišovi i v případě, bude-li obžalován. Mlčení je souhlas.

6) Ministr kultury, který chodí křtít knížky komunisty - stalinisty poslance Grebeníčka, sám podal demisi, ale dle svých slov v demisi není. Přirovnává se k císaři Karlu IV. Vzhledem k hluboké zbožnosti Otce vlasti by pan ministr za takovou úchylku v padesátých letech skončil ve věznici v Uherském Hradišti v "péči" brutalitou proslulého vyšetřovatele STB Aloise Grebeníčka st.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama