Mgr. Jan Paparega

  • BPP
  • Most
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.06.2019 16:13:00

Daří se nám realizovat plány a měnit město k lepšímu

Daří se nám realizovat plány a měnit město k lepšímu

Sliby se mají plnit nejen před volbami, a tak je na čase odškrtnout další ze slibovaných projektů, které jsme avizovali již před dlouhými měsíci.

 Právě otvíráme 3D bludiště a rozhlednu, ze které mám osobně velkou radost. Nejen kvůli nejmladším občanům našeho města, ale také kvůli turistům a návštěvníkům, kterých každoročně, ať se nám to líbí nebo ne, přibývá.

Areál bludiště dostal název FUNPARK a jak už z pojmenování vyplývá, tak je zde pro návštěvníky připravena především možnost zabavit se. Termín otevření jsme zvolili záměrně, protože školáci z vysvědčení mohou zamířit rovnou mezi vysoká lana a po schodech přímo na rozhlednu, ze které se nabízí velmi zajímavý rozhled do širokého okolí. FUNPARK bude sloužit především dětem, ale není vyloučeno, že se v jeho uličkách ztratí i nejeden dospělý. Ředitel sportovní haly, Petr Formánek, uvedl před několika dny, že přichystali rodinné vstupné a také různé zvýhodněné vstupy pro větší skupinky. Celkově se pohybujeme v řádech několik málo desítek korun, a tak si myslím, že návštěvu právě například kvůli vysokému vstupnému odkládat rozhodně nemusíte.

Nejen z našich mosteckých dětí však bude nově otevřená atrakce živa. Spoléháme také na přespolní dobrodružné povahy. Celé prázdniny budou sloužit jako velký zátěžový test pro budoucí dlouholetý provoz. Často slýchávám dotazy na bezpečnost ve FUNPARKU a také na ochranu proti vandalům. Po konzultaci s kolegy a ředitelem sportovní haly jsme usoudili, že posílením kamerového systému, celodenní službou v prostoru pokladny a 365 dní trvající ostrahou v nočních hodinách, kterou zajistí bezpečnostní agentura, můžeme s klidným svědomím sdělit, že pro bezpečnost a klid ve FUNPARKU jsme udělali maximum.

Nezbývá než popřát naší nové atrakci mnoho štěstí, dětem úspěšně nalezenou cestu z bludiště, rodičům pevné nervy při zdolávání vyhlídkové věže. Všem, kterým záleží na dobrém jméně našeho města, doporučuji, aby o této skvělé příležitosti k adrenalinem nabitému zážitkupověděli všem svým známým z blízka i daleka. Mějte se krásně, pěkné prázdninové dny a třeba někdy na rozhledně na viděnou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama