Ing. Vojtěch Munzar

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.07.2019 17:36:00

Další podpásovka na živnostníky a podnikatele

Další podpásovka na živnostníky a podnikatele

Komentář na facebookovém profilu k navrhované novele daňového řádu.

Ministerstvo financí chce novelou daňového řádu zrušit pro podnikatele toleranci 5 dnů na pozdější podání daňového přiznání bez sankce, zároveň chce pro stát prodloužit lhůtu pro vracení nadměrných odpočtů DPH ze 30 na 45 dnů.

Ta nevyrovnanost mluví za vše. Kyvadlo legislativy se za vlád Hnutí ANO a ČSSD s podporou KSČM neustále vychyluje v neprospěch občanů a ve prospěch státní moci na úkor občanů.

Po živnostnících i firmách stát chce, aby včas a řádně platili své závazky. A pak jim chce déle zadržovat jejich vlastní peníze. Je to pro ně citelný zásah do řízení finančních toků.

A co dělá ministerstvo průmyslu a obchodu, které má podnikatelské prostředí v kompetenci? Mlčí.

Zeptám se na to, proč mlčí....

https://www.echo24.cz/a/SqhyK/misto-pripominek-jen-korektura-havlicek-kara-finance-za-cestinu-danovy-rad-neresi?fbclid=IwAR3DzgSNxS9CKJb72Xwooz6p9k8jzvQcmwXawkpmMY9LR1nG9lSTsaoAyvI

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama