ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.07.2019 14:58:00

V Třeboni jsme nejsilnější opozicí

V Třeboni jsme nejsilnější opozicí

Společně pro Třeboň – koalice Strany zelených, hnutí Občané městu a město občanům a České pirátské strany získal na podzim druhý nejlepší volební výsledek. Ze třech mandátů posílili na pět a doslova tak převálcovali tradiční politické strany.

Zvolení zastupitelé jsou:

Jiří Vopátek – Zelení

Petr Michal – hnutí Občané městu, město občanům

Filip Holzer – Zelení

Ondřej Prášil – Zelení

Jan Lukavský – Česká pirátská strana

Největším tématem současné třeboňské komunální politiky je výstavba venkovního wellnes u lázní Aurora. Současné vedení města (ODS, PRO Sport a Zdraví a TOP 09) chce tímto projektem zabrat část lázeňského parku, s čímž třebonští Zelení zásadně nesouhlasí. Podpořili i petici, kterou podepsalo již přes 600 obyvatel.

Třebonští Zelení podpořili svým hlasováním zajímavé projetky jako Třístupňové seniorské bydlení, Dům Animace nebo mokřad v části lázeňského parku. Současné vedení města však tyto návrhy zamítlo.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama