Mgr. Martin Kupka

  • ODS
  • ministr dopravy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.07.2019 22:19:00

Olbramovicím zbyly zase jen oči pro pláč, obchvat se znovu odkládá

Olbramovicím zbyly zase jen oči pro pláč, obchvat se znovu odkládá

Ministerstvo dopravy zrušilo rozhodnutí Krajského úřadu o stavbě obchvatu středočeských Olbramovic. Jedním ze stěžovatelů byl i vlastník Čapího hnízda společnost Imoba, která je spojena s Andrejem Babišem.

 „Tak si teď můžeme vybrat, čí vinou budou muset lidé v Olbramovicích snášet neúměrné dopravní zatížení. Buď jde o další střet zájmů Andreje Babiše, nebo o neschopnost kraje, který vede jeho hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová. Ať tak, či tak, je to další smutná zpráva, že sliby hnutí ANO o prioritní stavbě obchvatů jsou jen mlácením prázdné slámy,“ řekl poslanec a krajský zastupitel Martin Kupka.

Podle ministerstva dopravy vykazovalo rozhodnutí krajských úředníků řadu závažných chyb. To prý bylo hlavním důvodem k vydání negativního verdiktu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama