Mgr. Václav Láska

Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • BPP
  • Praha 5
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.07.2019 11:30:00

Pro pokračování Advokáta jsem si vybral prostředí české politiky

Pro pokračování Advokáta jsem si vybral prostředí české politiky

Komentář na facebookovém profilu k chystané knize.

Zavřel jsem se na tři dni před světem. A píšu, píšu, píšu. Druhý díl Advokáta už má sto stran. Myslím si, že jsem tak v půlce knížky. Asi nepřekvapí, že jsem si pro pokračování Advokáta vybral prostředí české politiky. Pár postav z prvního dílu, se po střetu s mafiány z řad advokátů, dostává blízko k politice. A i tady, stejně jako v prvním díle mezi advokáty, potkává lidi dobré i špatné. A taky zločin.

Strašně mě psaní baví. Je to útěk od reality do jiného světa. I když co si budeme namlouvat. I dnešní realita dostane v mé knížce prostor. A naopak, když se ze svého “psacího transu” vracím zpět do reality a načítám zpětně reálné zprávy, trvá mi o dost déle, než dřív, srovnat si v hlavě, co je realita a co má smyšlená fikce.

Příští týden mám setkání se zástupkyní vydavatele. Těším se na to.

Tak teď jen rychle vyhnat Tomáše Krásu z hlavy a soustředit se na příštích 14 dní. Ty budou nabitý a moc času na psaní knížky v nich asi nenajdu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama