Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.07.2019 17:52:00

Mám rád moře. Vlny, břeh, lodě, všechno. A hodně rád plavu

Mám rád moře. Vlny, břeh, lodě, všechno. A hodně rád plavu

Komentář na facebookovém profilu k času strávenému mimo politiku

Samozřejmě, že rád jezdím na dovolenou. A kdo ne? Nejlépe si odpočinu s rodinou a blízkými přáteli.

Na prvním místě je u nás doma Itálie. Občas vezmu auto a jedeme se ženou na prodloužený víkend do nějakého severoitalského města. Rád řídím, hodně rád. Památky, galerie, ale hlavně jídlo, víno, životní styl. Škoda, že na to mám málo času, tak jednou za rok.

Každoročně na podzim jezdíme ale s přáteli do Piemontu. Kvůli červenému vínu. Nakupujeme u vinařů, ochutnáváme, dovezu domů nějaké zásoby. Jeden náš přítel, český architekt žijící jako exulat ve Švýcarsku jezdí do Piemontu už od sedmdesátých let. Proto nám může ukázat místa a vinařství, která nejsou úplně středem zájmu turistických kanceláří, jsem rád, že taková místa a lidé ještě jsou.

A mám rád moře. Vlny, břeh, lodě, všechno. A hodně rád plavu, dlouhé trasy podél pobřeží. Každý rok jezdím k moři do Chorvatska autem s celou rodinou. Jezdíme na jedno místo už patnáct let. Kam jezdíte nejraději vy? Které je vaše nejoblíbenější místo, kde si nejlépe odpočinete?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama