Občanská demokratická strana

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.08.2019 16:47:00

Vyjádření primátora Kroupy je zcela účelové s cílem poškodit ODS

Vyjádření primátora Kroupy je zcela účelové s cílem poškodit ODS

Prohlášení dosavadního primátora Milana Kroupy v dnešním článku na serveru libereckezpravy.cz chápeme jako bezprecedentní útok na Občanskou demokratickou stranu bez jakýchkoliv důvodů.

Reakci Milana Kroupy vnímáme v kontextu úterního (20. 8.) jednání o nové koalici, kdy Milan Kroupa přišel na ODS s požadavkem na post primátora nebo uvolněného náměstka pro svou osobu. ODS tento požadavek rezolutně odmítla a uvedla, že Milan Kroupa nebude ani primátorem, radním, natož uvolněným.

ODS na mimořádném zastupitelstvu 15. 8. 2019 nepodpořila odvolání primátora Kroupy z obavy možné destabilizace magistrátu, neboť na funkci primátora jsou navázána práva a povinnosti, jejichž neplnění by mohlo činnost magistrátu ohrozit a poškodit občany našeho města. 

Za současného stavu je klub zastupitelů ODS připraven okamžitě dát podnět na svolání mimořádného zastupitelstva v co nejkratším termínu, jehož jediným bodem bude odvolání stávajícího primátora Milana Kroupy. 

Závěrem jednoznačně vyzýváme primátora, pokud ví o nějakých nelegálních penězovodech na magistrátu města Jablonec nad Nisou, aby konal svou povinnost a podal trestní oznámení. 

Jeho vyjádření je zcela účelové s cílem poškodit ODS. Chápeme ho jako způsob, jak se udržet na křesle primátora za každou cenu.

Miloš Vele, předseda zast. klubu ODS
Boris Pospíšil, místopředseda MS ODS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama