Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2019 10:55:22

Sympatie a poděkování hrdinovi dnešních dní Jiřímu Černohorskému

Sympatie a poděkování  hrdinovi dnešních dní Jiřímu Černohorskému

Spor o další osud sochy maršála Koněva v Praze 6 – Dejvicích přináší pokračování.

 

    Starosta této  městské části  Ondřej Kolář  rozšířil  řady politiků, kterým byla poskytnuta (z peněz daňových poplatníků) policejní ochranka. Inu, každé zviditelnění na vlně primitivního antikomunismu nemusí přinést své ovoce, byť je prováděno v Praze – centru nejrůznějších podobných nápadů.

    Občané České republiky mají nového hrdinu. Jiřího Černohorského, který se odhodlal a dokázal sundat plachtu zahalující (zatím) dočasně sochu maršála Koněva. Zpráva o jeho činu se díky sociálním sítím lavinovitě šíří a s ní i počet jeho sympatizantů. A mohlo jich být ještě více.  Nebýt opět „skvělé“  práce naší nezávislé veřejnoprávní televize. Kupodivu se jí v tomto případě ale  nepodařilo zjistit kdo je oním odvážným mužem, který znectívající plachtu ze sochy maršála Koněva  sundal!  . Uvidíme, jak  se reportéři této televizní stanice v následujících dnech se jménem Jiřího Černohorského, který  ve volbách do EP  kandidoval za  Alianci národních sil, vyrovnají ( respektive, jak se jej stejně jako v podobných  „nežádoucích „ událostech,  pokusí  mediálně odrovnat).

     Sdělení Jiřího Černohorského na sociálních sítích, že „nenechá šlapat po památce těch, díky kterým naprostá většina z nás dnes žije“,  je vzkazem pro všechny, kteří znevažují a zpochybňují rozhodující úlohu Rudé armády při osvobození naší republiky a hlavního města od fašistického  Německa.  Samozřejmě i vzkazem  pro   starostu Prahy 6  Ondřeje Koláře.  Pak by i přidělení  policejní ochranky pro jeho osobu bylo bezpředmětné !

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama