ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.11.2011 17:02:00

Hejtmanka Vaňhová se stala Lady PRO 2011

Hejtmanka Vaňhová se stala Lady PRO 2011

Ocenění Českých 100 nejlepších pro významné společnosti na českém trhu se v pátek 25. listopadu rozdělovaly na Pražském hradě.

Ceny už šestnáct let udílí panevropská společnost pro kulturu, vzdělávání a vědeckotechnickou spolupráci Comenius. Prestižní ocenění Lady PRO 2011 bylo uděleno hejtmance Ústeckého kraje Janě Vaňhové.

 V letošní anketě Českých 100 nejlepších firem zvítězila automobilka Škoda Auto, která tak v čele žebříčku nahradila energetickou společnost ČEZ. Ta skončila na druhém místě. Třetí se umístil Agrofert Holding. Výsledky poskytl organizátor soutěže, kterým je občanské sdružení Comenius.

 V rámci soutěže Českých 100 nejlepších se nerozdělují jen ocenění firmám za jejich úspěchy v byznysu, ale i osobám, ženám (Lady PRO) a mužům (Gentleman PRO), které se významně podílejí na politickém, podnikatelském, společenském, vědeckém  a sportovním životě České republiky.

 Čestný titul LADY PRO, v lehké nadsázce profesionální Lady, náleží ženám, které ve své manažerské, obchodní, politické, sportovní, umělecké nebo jiné významné činnosti a kariéře, a mateřství patří k těm nejcennějším, dosáhly skutečně mimořádných úspěchů a při své každodenní časově, odborně a mnohdy i fyzicky náročné práci a činnosti dokázaly zůstat okouzlujícími ženami.

 V nedávných ročnících se nositelkami Lady PRO staly například Miroslava Němcová, předsedkyně Poslanecké sněmovny, Blanka Matragi nebo Barbora Špotáková.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama