Mgr. Bc. Vít Rakušan

  • STAN
  • 1. místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2019 5:36:00

Politika smrskla na nekonečnou hádku opozice s Babišem

Politika smrskla na nekonečnou hádku opozice s Babišem

Komentář na facebookovém profilu k aktuální politické situaci

 Zjednodušeně řečeno, lidé vnímají, že se politika smrskla na nekonečnou hádku opozice s Babišem. A tomu oni prostě jen těžko rozumí, třeba proto, že premiér přidal penzistům 900 korun. Těžko se jim přitom vysvětluje, že to nebyl jeho návrh, nýbrž návrh ČSSD, a že pro něj ve sněmovně hlasovaly všechny politické strany, a nikoli jen jedna. A že si tedy Babiš přivlastňuje mnoho opatření, které neinicioval.

Těžko se to vysvětluje, současně je ale jasné, že od nás lidé očekávají nějaká řešení problémů, a ne permanentní personální hádky. Při tom všem ale zase my, pokud vidíme, jak Zeman s Babišem deformují Ústavu a ohrožují demokracii, na to nemůžeme rezignovat. A to jsem se lidem snažil vysvětlit: pokud někdo láme pravidla a deformuje systém, tak je naší povinností pokusit se s tím něco dělat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama