Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.09.2019 16:34:21

Za Klause to nevadilo, ale Babiš měl být zločincem?

Za Klause to nevadilo, ale Babiš měl být zločincem?

Pokrytci mezi politiky a politikáři dostali ohromnou ránu do nosu. Neboť státní zástupci rozhodli oficiálně, že Babiš je vinen jenom tím, že je liškou podšitou, všemi mastmi mazaný, a až po uši plný vtipné kaše, kterou uvařil již velkoekonom a bývalý

 

Za Klause to nevadilo, ale Babiš měl být zločincem?

Pokrytci mezi politiky a politikáři dostali ohromnou ránu do nosu. Neboť státní zástupci rozhodli oficiálně, že Babiš je vinen jenom tím, že je liškou podšitou, všemi mastmi mazaný, a až po uši plný vtipné kaše, kterou uvařil již velkoekonom a bývalý pražský prezident Václav Klaus. Jak bylo oznámeno a tak víme, Městské státní zastupitelství v Praze rozhodlo o zastavení trestního stíhání A. Babiše a jeho rodiny. Jednalo se o to, zda Babiš podváděl, když on a jeho rodina oznámily, že Čapí hnízdo jako malý a střední podnik. Policisté a jejich protibabišovští fanoušci si myslel, že toto tvrzení bylo nepravdivé a došlo k zahájení stíhání. Tehdy to znamenalo, že za Klause to nevadilo, když zdůvodňování některých administrativních kroků bylo tak trochu s otazníky, ale Babiš měl být zločincem. 

Vyšetřování premiéra Babiše ukázalo, že hra předpisů, zákonů, nařízení dává prostor těm, kteří jsou natolik mazaní, že dokáží využít zákonů k tomu, aby si zjednodušili přístup k určitým ekonomickým mechanismům, se vyplácí. Na tom byla postavena celá zlodějská privatizace dnes téměř svatého Václava Klause. Ačkoliv na první pohled mohlo být zřejmé, že Babiš nepodváděl, jenom důsledně využíval bordelu v zákonech a různých předpisech – českých i evropských. 

V okamžiku vyhlášení verdiktu Městského zastupitelství bych býval moc rád viděl ksichty těch rádoby demokratů, kteří vyřvávali na Letné, pseudo demokraty Pospíšila, Fialy, Lásky a dalších. Moc rád bych viděl těžké zklamání „svatého“ Kalouska. Ten musel a možná ještě teď má, čumák protažený na půl metru a asi i z opice, kterou zapíjel zklamání, že nevidí Babiše v policejních klepetech. Nemyslím si, že všichni ti odborníci na právo třímající v rukách meč spravedlivých, všichni ti, kteří netuší, co znamená výraz presumpce neviny, by dokázali, tak jako Babiše veřejně špinili, se mu také veřejně omluvit. Přiznali by, že jsou hlupáky, že jsou duševně příliš malí, závistí umírající.

Jaroslav Doubrava


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama