ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2019 5:29:00

STAN vyjadřuje podporu paní Janě Filipové

STAN vyjadřuje podporu paní Janě Filipové

Předsednictvo hnutí STAN vyjadřuje jednoznačnou podporu paní Janě Filipové z obce Koloveč na Domažlicku.

Paní Filipová se postavila lžím premiéra Andreje Babiše, který ji veřejně označil za placenou demonstrantku. Proto se rozhodla bránit těmto pomluvám u soudu, ten jí dal za pravdu a nařídil Andreji Babišovi omluvu.

Za odvahu postavit se ministerskému předsedovi teď čelí paní Filipová urážkám a výhružkám, prožívá těžké chvíle. Předseda hnutí STAN Vít Rakušan je s paní Filipovou v kontaktu, veřejně interpeloval i Andreje Babiše.
Předsednictvo STAN chce aspoň touto cestou paní Filipovou podpořit a zároveň vyzvat všechny občany České republiky, aby respektovali byť prvoinstanční výrok soudu a neútočili na ni.

Žijeme v divné době, kdy na sebe lidé nevybíraným způsobem veřejně útočí a mnohdy k tomu používají opravdu nehezké slovní zbraně. Rádi bychom požádali občany této země, aby spolu více mluvili, diskutovali, a to i ve chvíli, kdy mají na věc jiný pohled.

Vážíme si každého, kdo má odvahu a vůli hájit spravedlnost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama