Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.10.2019 18:08:00

Prezident Zeman zaslal gratulaci Jarosławu Kaczyńskému

Prezident Zeman zaslal gratulaci Jarosławu Kaczyńskému

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal v pondělí dne 14. října 2019 gratulační dopis Jarosławu Kaczyńskému, předsedovi stany Právo a spravedlnost Polské republiky.

 Vážený pane předsedo,

dovolte mi, abych Vám srdečně pogratuloval k Vašemu opětovnému přesvědčivému vítězství v polských parlamentních volbách.

Jednoznačný úspěch, který Právo a spravedlnost vybojovalo i přes silný tlak opozice, je pro mne důkazem dobré práce polské vlády v uplynulém legislativním období a také důvěry polského národa.

S potěšením konstatuji, že se naše země těší výborné úrovni vzájemných vztahů a že úspěšně rozvíjejí spolupráci v rámci EU, NATO i V4. Jsem přesvědčen, že střední Evropa disponuje nemalým potenciálem k prohloubení vzájemné kooperace bilaterálně i na mezinárodních fórech. Pevně věřím, že brzy najdeme vhodnou příležitost k setkání a k upevnění česko-polského přátelství.

Vážený pane předsedo, ještě jednou Vám srdečně gratuluji a přeji Vám pevné zdraví a mnoho úspěchů ve Vašem osobním i profesním životě.

S úctou

Miloš Zeman
prezident České republiky

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama