Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.11.2019 13:36:00

Dnes je den válečných veteránů

Dnes je den válečných veteránů

Komentář na facebookovém profilu ke Dni válečných veteránů

Za šest dní si připomeneme výročí 17. listopadu, ale jeden významný svátek připadá i na dnešní datum 11. listopadu. Den válečných veteránů. Mnoho našich dědečků a pradědečků bojovalo v 1. i ve 2. světové válce. Někteří z nich padli, jiní měli to štěstí se opět shledat se svými nejbližšími.

Loňského 11. listopadu mezi námi žilo ještě 435 válečných veteránů ze druhé světové války. Jejich počet každým rokem ubývá, ale vzpomínky žijí dál...

Kromě těchto několika set válečných veteránů mezi námi žijí další tisíce válečných veteránů, kteří se v posledních třiceti letech účastnili zahraničních misí. Těm všem patří dnešní den. Jsem ráda, že Den válečných veteránů jsme před 20 lety přijali za svůj i v České republice.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama