doc. JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD., MBA

  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.05.2014 21:06:45

Nedbálek: Slovanskou vzájemností proti islamizaci

Nedbálek: Slovanskou vzájemností proti islamizaci

30. 4. 2014 10:50 Česká Suverenita již mnoho let upozorňuje na vážné nebezpečí, spočívající v tiché a skryté, ale systematické islamizaci Evropy.

Před krátkou dobou byla česká veřejnost prostřednictvím medií informována o projektu Velvyslanectví Spojených států amerických v České republice a Ministerstva školství ČR „Muslimové očima českých školáků“, který má ve školách pozitivně prezentovat islám proti předsudkům a xenofobii a představit islámskou kulturu.

Česká Suverenita v kontextu se zásahem policie ČR v muslimské modlitebně, v souvislosti
s distribucí knihy šířící svým obsahem rasismus, antisemitismus, xenofobii a násilí proti takzvaně méněcenným rasám, ostře protestuje proti tomu, aby na našich školách byly prováděny experimenty tohoto druhu. Jako každé náboženství má islám své ideologické kořeny. Pod rouškou boje proti údajné xenofobii, se má na státních školách realizovat akce, která se může ve svém důsledku obrátit proti zájmům České republiky. Žáci se ve škole seznamují se všemi náboženstvími, byť dle našeho názoru nedostatečně. Tyto vědomosti získávají jednak v hodinách dějepisu a rovněž v předmětu Výchova k občanství. Pokud by MŠMT chtělo rozšířit vzdělávací proces na státních školách, není nejmenší důvod, proč by se mělo jednat výhradně o islám.

Česká Suverenita preferuje hlavně křesťanství, dále judaismus, buddhismus, hinduismus či taoismus, nejlépe však náboženství, která mají bezprostřední vztah k území České republiky, a to protestantské - evangelické, husitské, nebo pravoslavné odnože křesťanství.

Česká Suverenita již mnoho let upozorňuje na vážné nebezpečí, spočívající v tiché a skryté, ale systematické islamizaci Evropy. Ti, kteří rozhodli o realizaci tohoto projektu, tak činí
v přímém rozporu s Ústavou České republiky, protože podstata islámu je v rozporu s našimi tradicemi a s tím, k čemu se Česká republika hlásí a na co z hlediska historie navazuje. Islámské právo Šaría je nadřazeno nad zákonodárstvím zemí, ve kterých je uplatňováno. Takový stav zásadním způsobem ohrožuje lidská, občanská i politická práva občanů daných států, navíc pak je v jednoznačném rozporu s uznávanou zásadou civilizovaných zemí
o rovnoprávném postavení mužů a žen ve společnosti.

Česká Suverenita míří do evropských voleb s plánem ustavit v europarlamentu novou frakci založenou na příslušnosti ke slovanským národům "Slovanský klub". Nová formace by měla hájit národní zájmy jednotlivých slovanských států před libovůlí Bruselu a usilovat o návrat fungování EU do doby před Lisabonskou smlouvou, čelit hrozící islamizaci Evropy a být důstojným a silným partnerem proti velkým státům v EU.

Česká Suverenita varuje! Nebudeme-li proti této hrozbě islamizace bojovat dnes, zítra již zde nemusí zůstat nikdo, kdo by tak mohl učinit.

Česká Suverenita zná Vaše problémy a je schopna řešit a hájit zájmy občanů Vás i České republiky i v Evropském parlamentu.

JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama