genmjr. v. v. Ing. Hynek Blaško

  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.09.2017 9:22:30

Nenávist

Nenávist

Kdo rozsévá nenávist a jakým způsobem to prezentuje? Jak přispíváme ostatním na jejich multikulti politiku? Chceme úctu vás politiků nejen před volbami, ale i po nich.

Kdo tu seje nenávist a zlo? Vy z EK. Sluníčkáři,  vítači a dobroserové nás všechny, kdo nechtějí přijímat migranty nazývají xenofoby, fašisty, populisty atd., ministr Hermann vykřikuje, že Česko je zamořené zlem a nenávistí k cizincům, ale kdo to živí? Vy z EU svými hloupými směrnicemi nerespektujícími ekonomickou realitu nových členských zemí, jako je např. ČR. Dostali jste od našich hloupoučkých představitelů zlatá vejce (banky, spořitelnu, zlaté rezervy státu, zemědělství, atd.) a ročně vám přispíváme na vaše migranty podíl z 380 mld Kč zisku, které nadnárodní firmy vyvádí z ČR. My si ty migranty, které jste si pozvali, setsakra dobře platíme, a proto přestaňte prudit. Udělali jste si z nás, postkomunistických zemí, nové kolonie a my vám ty vaše blbosti platíme z naší otrocké práce, ke které nás nutíte!!! Navíc mají chudáci z Afriky u vás hlad, jak psal jeden migrant.

Pokud chcete situaci řešit, vydejte Směrnici a zrušte daňové ráje na teritoriu EU. Nařiďte, ať se platí daně v zemích, kde vzniká zisk. Nenuťte nikoho, aby za vás řešil, co jste svými neuváženými rozhodnutími způsobili. Pokud se nepodvolíme, budete na nás taky házet bomby a nutit nám vaši představu demokracie?

Vážení spoluobčané Vám to nevadí, že z Vás naši představitelé dělají hlupáky? Hlavně, že teď před volbami nás nazývají váženými voliči, útočí na naše smysly párky v rohlíku, pivem (osobně to beru jako urážku, že se mě někdo takto pokouší koupit), a slibují nám, jak v ČR bude dobře pod jejich vedením. Po volbách budeme zase jen ulice a nevzdělanci, kteří do správy věcí veřejných nemají co mluvit. Budeme zase uráženi a dehonestováni pokud se nepodřídíme ELITĚ. Jak se může nazývat elitou někdo, kdo se dostal do Sněmovny jen tím, že ho partaj strčila na volitelné místo, ale v životě na pořádnou práci ani nesáhl? Partaje s pár členy s námi mávají a určují pravidla. Občané, jděte volit a vyžeňte ty Kalousky, Sobotky, Bělobrádky a jiné  z politiky. Jsou to naši zaměstnanci, my si je platíme z našich daní tak ať nás RESPEKTUJÍ a prokazují nám patřičnou úctu a to po celé volební období.   

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama