ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.01.2011 16:34:30

Regionální kolo ankety Zlatý Ámos

 Regionální kolo ankety Zlatý Ámos

Do semifinále ankety o nejoblíbenějšího učitele České republiky Zlatý Ámos z dnešního regionálního kola v Brně postoupili Oldřich Kos ze ZŠ a MŠ Milénova 14 v Brně a Tomáš Kropáček ze SPŠ chemické Brno, Vranovská 65.

Účastníkům ankety, která se uskutečnila pod záštitou hejtmana JMK Michala Haška v budově Krajského úřadu JMK, blahopřáli předseda Výboru finančního Zastupitelstva JMK Zdeněk Dufek a předseda Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva JMK Jiří Janda.
Anketa Zlatý Ámos se koná letos již po osmnácté, pořadatelem je občanské sdružení Klub Domino, Dětská tisková agentura. Jejím posláním je především popularizace pedagogů, kteří podle hodnocení dětí, žáků a studentů významně přispívají k utváření kvalitního vztahu mezi žáky a učiteli (vychovateli), dětmi a jejich vedoucími.
V lednu a únoru probíhají regionální kola Zlatého Ámose. V nich musí žáci své návrhy před porotou obhajovat. Semifinále se koná 10. března 2011 v Praze. Ze semifinále pak postoupí šest pedagogů do finále, které proběhne v pátek 25. března 2011 v kongresovém centru Olšanka v Praze. Oficiální slavnostní korunovace osmnáctého Zlatého Ámose bude součástí programu Kantorského bálu o den později.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama