JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.05.2016 9:34:25 - rosey

Vázěná paní doktorko,

řadím se k dalším Vašim podporovatelům a to z celého srdce i rozumu! Lidi jako jste Vy, paní doktorko, musíme hájit. Mám za sebou více než jednu polovinu života, z něj velkou část omezovali soudruzi, pak jsem se malinko nadechla svobody a najednou jsem zjistila, že mezi EU spolu s USA a RVHP vlastně není žádný rozdíl.... Milé ženy - jsme Češky, matky, babičky - nesmíme dovolit, aby naše děti kdokoli cizí zabíjel a ničil jejích intelekt. Čtu svůj komentář, je z tak nějak dost cítit patos, ale dovolím si ho. Jsem dnes hlídací babička, dívám se do tvářiček svých vnuků, tak bych se asi dnes zachovala jako matka v Čapkově hře a dala do rukou zbraň svému muži - ale v reálu udělám to, že půjdu k volbám.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.06.2016 9:27:45 - JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.
 Srdečně zdravím!Je fakt že právě ženy jsou nejohroženější islámem, proto také musí nejvíce bojovat.A muslimové udělali jednu zásadní chybu: naštvali české matky. To opravdu a skutečně neměli dělat...Své dcery, které si chováme, jim nedáme.Své zestárlé matky jim taky nedáme.Ba ani své muže jim nedáme.Své syny na ně pošleme, a až je porazí, budeme to my, ženy - matky, babičky, manželky, milenky, se kterými poražení muslimové budou SMĚT uzavřít mír.To je můj plán.