JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.06.2016 1:54:17 - Nickname 2

V první řadě jde o ženy . . .

Paní Samková, smekám před Vámi a vyjadřuji Vám plnou podporu. Jsem důchodce, který má čtyři vnoučata. Dvě dívenky a dva chlapce. Nerad bych, aby především vnučky musely za nějaký čas žít podle pravidel, která vyznává islám. Nerad bych, aby moje vnučky měly poloviční hodnotu jako muž, aby měly jenom povinnost rodit děti a starat se o domácnost spolu s jinými ženami, které si jejich manžel pořídí. Snad se ženy v Evropě Vaší zásluhou probudí. Promiňte mi ten výraz, ale zatím mi to připadá, že většinou jenom čekají jako "pipiny" na to, jak to všechno dopadne. Hodně se v současnosti mluví o emancipaci žen. Nemají současné ženy strach, že to co si do dneška vydobyly, přestane brzy platit? V naší populaci je více žen než mužů. Asi 52 %. K tomu můžeme připočíst také asi 4 % těch, kteří se někdy jako ženy cítí nebo jsou jinak orientovaní: Ti také nebudou mít na růžích ustláno. To už je dohromady 56 % hlasů při volbách pro politiky, kteří nechtějí zrušit evropské hodnoty. Myslíte, že to vyjde?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.06.2016 7:11:45 - JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.
 Nevím, jestli to vyjde... ale začínám mít takový dojem, že je na čase založit čistě ženskou politickou stranu a začít dosavadní politické špičky válcovat...