JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.06.2016 16:43:56 - Goro

Z 8 muslimů,

kterých jsem se ptal, mi 8 potvrdilo, že se citát - kdokoliv zabije nevinného člověka, je to, jako by zabil celý svet, týká každého cloveka, nejen každého muslima! A poku by se to skutečne týkalo jen muslimů, nevadí mi to! Navc,, pokud byste uměla číst, doporuil bych Vám prohlášení pražské mešity, které říká, že Islámsky stat není ani islámsky, a stát už vúbec ne!! Nevíte, proč bych mel veřit spíš Vám, neukojené karieristce, ktera se veze na vlně konvičkovské nenavisti k islámu a odloženym politikúm typu Okamury a Volfové, než jim? Ale klidne si na tu prezidentku kandidujte, já Vás volit nebudu, jako jsem nikdy nevolil žádného z populistú!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.06.2016 8:37:54 - JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.
 Oproti Vám mám jednu "drobnou" morální převahu: podepisuji se...Kromě toho: nevěřícím je lhát dovoleno - to nevíte?  Doporučuji zeptat se muslimů. Dostanete se do klasické logické smyčky. Nezdá se mi, že byste se z ní byl schopen vyvléknout.Hodně zdaru, 
Klára