Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.06.2016 17:00:16 - obcan_123

Je Klára Samková vinna?

Dobrý den,
myslíte si, že Klára Samková je vinna ze spáchání přečinu Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob podle § ..., když v projevu na téma "Máme se bát islámu?" srovnávala islám s jinými ideologiemi, cituji "Islám je „stejný jako nacismus, fašismus a komunismus"? Prosím o Váš názor.
Děkuji, s pozdravem Jaroslav K.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.06.2016 17:08:53 - Jaroslav Doubrava
 Dobrý den. Nevím sice, proč mluvila o komunizmu, když ten jsme nezažili, ale jinak s ní musíme souhlasit. Copak je málo videozáznamů z brutálního vraždění lidí islámskými válečníky? Copak ti, kteří jí z toho všeho nařkli nevidí to uřezávání hlav lidem, kteří mají tu drzost hlásit se k jinému náboženství? Nevidí upalování lidí za živa? To snad v takové míře nedělali ani fašisté za války, a že se dopouštěli nějakých zločinů! Paní Samková tam jen řekla to, co si myslí většina národa a já také. Jsem přesvědčen, že žádný národ rasu ani etnickou skupinu nehanobila. Konstatovala jen fakta a ta se nikterak ošálit nedají. Zdravím Vás. Jar. Doubrava