Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.06.2016 8:54:54 - Zlatuška Malá

Proč nejen ČR nezmění Ženevské konvence?

Dobrý den,
dříve se Ženevské konvence nevztahovali na Africké a Asijské země. Proč to nevrátit na zpět a vztahovat je jen zase na Evropu? Proč se již takovéto změny nezačali řešit, na co se čeká? Až se jednotlivé členské země položí? A nebo je to záměrné???? Vypadá to totiž, že EU chce mít Evropu v chaosu a násilí, vymetá cestičku pro neschopné a agresivní migranty s násilnickými sklony a dokonce je jasně vidět, jak upřednosťnují jasně Islám před křesťanstvím. Zřejmě EU počítá s tím, že zde bude vládnout jen Islám a snaží se o to, aby to byl rychlý přechod - není tajemstvím, že se Moghiriová již v minulosti vyjádřila, že EU bude politický Islám. Asi odtajnila více, než měla...všechny kroky nasvědčují, že o to EU stojí....kdo jí řídí, všichni víme...bratři ze zámoří...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.06.2016 0:27:17 - Petr Cvalín
Dobrý den,

Jsem toho názoru, že EU nechce mít Evropu v chaosu a násilí, jak Vy píšete. Ovšem je pravdou, že Evropskou unii řídí i politici, kteří jsou přímo napojení na USA. A jak je známo, Spojené státy mají velký zájem o destabilizaci Evropy.

Je evidentní, že pokud se v Evropě i nadále budou usazovat muslimové, tak s největší pravděpodobností se Evropa bude rychlým tempem islamizovat.