JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.06.2016 12:17:10 - Filip David (Praha)

Děkuji za ,,odpověď"

Když nechcete nikam kandidovat, tak proč stále prezentujete své názory? Já myslel, že budete kandidovat a něco změníte, ale evidentně jen tak tlacháte. Škoda. Podle mě by se energetičtí politici hodili. A vzhledem k tomu, že jsem myslel, že jste inteligentní a máte přehled, zeptal jsem se i na podstatné věci. Rozhodně jsem se vás tím nechtěl dotknout. Jo a soutěž milionáře již obnovili :)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.06.2016 15:01:59 - JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.
 Ne, nehodlám nikam kandidovat. Víte,on se člověk může zajímat o veřejné dění a vyjadřovat se k nim, aniž by někam kandidoval. A co se týká toho  "něco změnit"... máte opravdu dojem, že jsem nezměnila vůbec, ale vůbec nic?? A to jako zcela soukromá osoba??? To, že člověk může něco změnit jen tehdy, když ve funkci, je naprostý omyl, který tady šíří politici, aby donutili lidi se porvat o různá křesla a křesílka - a nakonec stejně rozhodnou stranické sekretariáty, což není nic pro mne... Takže i nadále budu tlachat a uvidíme, jak to dál půjde :-)