JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2016 14:24:43 - koudyy

migrace

Co říkáte na odpověď vašeho protikandidáta na poslední otázku? Kde je pravda? http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Jihomoravsky-kandidat-na-hejtmana-Umerena-migrace-lidi-z-odlisnych-kultur-danou-zemi-vzdy-obohacuje-441125

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.07.2016 8:17:26 - JUDr. Michal Hašek
Jiří Hlavenka by byl nejraději, kdybychom to konečně měli podobně jako naše vzorové země na západě ghetta a no-go zóny. Pro nás je bezpečnost obyvatel jižní Moravy na prvním místě. Rádi budeme integrovat uprchlíky z Německa či Švédska. Nikoli však uprchlíky, kteří se sem ženou za sociálními dávkami.

Připomenu mj.,  že na jižní Moravě už řadu let funguje Jihomoravské centrum pro integraci cizinců, což je projekt Jihomoravského kraje. To poskytuje cizincům ze třetích zemí (tj. zemí mimo EU) právní a sociální poradenství, kurzy českého jazyka a dalšího vzdělávání, asistenci při jednání na úřadech a pomoc v nouzi. Cílem je usnadnit jejich začlenění do naší společnosti, služby jsou přitom poskytovány zdarma.