Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.06.2016 16:33:28 - jeho nejtemnejsi temnosti

dotaz2

děkuji za Vaši odpověď, dovolím si ještě jeden dotaz, omlouvám se že otravuji. Klidně bych napsal kdo jsem nebo bych se i sešel, ale mám mnoho přátel v RF a jezdím tam. nechci aby moji přátelé měli potíže, ono v RF přituhuje. V Donbasu vojáci Ruské armády jsou, můj kamarád ze Záporoží vyprávěl, že jich pár dobili, když věděli že by nepřežili převoz do zajetí. Domnívám se že ta slovanská vzájemnost by měla fungovat i když bychom měli pomáhat jednomu slovanskému národu proti jiným slovanům však bychom neměli zapomenout na rok 68, tenkrát kdyby nám někdo pomohl, ale v tu chvíli měli všichni strach, aby je neobsadili taky. Je samozřejmě problém, že Ukrajina nemá ve svém čele ty lidi kteří by tam měli být, tj lidé formátu Carla Mannerheima, který dost drsným terorem si dokázal v tehdejší Moskvě i doma získat respekt, nebo Goldy Meirové aka železná baba (oba ruští rodáci), ČR by měla podle mě zahájit iniciativu na pomoc obyčejným lidem postiženým tímto konfliktem, nemyslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2016 11:41:42 - Jaroslav Doubrava
 Dobrý den. Nevím proč byste měl mít pocit, že mě obtěžujete. Věřte, že tomu tak není. Jestliže Vám to, co píšete vyprávěl kamarád, o které jste psal v předchozím dotazu, pak mám pocit, že se dopustili válečného zločinu a vraždy. Měli by stát v Haagu před soudem ( můj kamarád ze Záporoží vyprávěl, že jich pár dobili, když věděli že by nepřežili převoz do zajetí! )! Plně s Vámi souhlasím, že slovanské národy by si měli pomáhat. Jenže pokud jde o Ukrajinu. Víte, kdy skončily ty miliardy, které tam šly, že nejsou nikde vidět? Já ne a věřte, že bych to velmi rád věděl. Sypat pomoc do kapes tamních oligarchů bych opravdu nechtěl! Těm, které nazýváte obyčejnými lidmi, bych pomoc rád poskytl, to mi , prosím, věřte. říjemné dny Vám přeji. Jar. Doubrava