Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2016 0:31:06 - Docent

Bruselské monstrum

Dobrý den pane senátore, jaké pocity ve Vás převládají kdy občané VB i přes obrovskou mediální protikampaň, strašením koncem světa, zvolili svobodu a národní suverenitu před bruselským panstvem, které se v poslední době už zcela ztratilo kontakt s tím co chtějí normální občané? Můj názor je takový, že tahle facka měla přijít už dávno. Hlavní odpovědnost za tenhle výsledek má Herr Schulz, Herr Juncker a především Frau Merkel. Nebo taky věříte jak něktěří blázni z mainstreamu, že Putin dokázal nemožné a zmanipuloval 17 milonů Britů? Nejde jen o řízenou islamizaci evropy, supertajný TTIP, ale i třeba zákon o střelných zbraních. Podstata toho zákona je taková, že zbraně bude moci mít legálně v podstatě jen policie, armáda a pak teroristé, kteří si vždy dokáží sehnat potřebné vybavení na černém trhu? Normální člověk, který chce chránit svoji milovanou rodinu samozřejmě legálně zbraň mít nebude. A co myslivci? Co se v tom Bruselu hulí za materiál?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.07.2016 21:34:14 - Jaroslav Doubrava
 Dobrý večer. Zvolili poslední ,možnost, jak si zachovat kontrolu nad správou své země. přiznám se, že jim i trochu závidím. Smekám před jejich premiérem, že nejen splnil slovo a předvolební slib, že vyhlásí referendum splnil. A nejen to, když dopadlo jak dopadlo, rezignoval na své místo premiéra. Porovnejte to s "naším" Sobotkou! Předvolební sliby jak z partesu a skutečnost? Za všechny připomenu jen zločin zvaný církevní restituce! Jsem přesvědčen, že Sobotka by si měl ze svého kolegy vzít příklad. K tomu ale odvahu nenajde, Souhlasím s Vámi, že ta facka měla přijít dříve. Pochybnosti mám ale o tom, že by to k něčemu bylo platné. Nevěřím totiž, že by EU byla schopna, byť sebemenší sebereflexe. Frau Merkel to vítáním migrantů vlastně i dokazuje, stejně, jako Schulz a Juncker. Ti už po výsledku referenda měli hned rezignovat. Byli to právě oni, komu jeho výsledek lze bez pochyb přičíst.! Američané rozdmýchali migraci aby oslabili hospodářství Evropy a teď to ženou ještě dál. Chtějí Evropu obsadit nevzdělanými a nevzdělatelnými migranty a zlikvidovat tak vzdělanost Evropanů. Samozřejmě, že mají oprávněné obavy z toho, že se nám, Evropanům, tento plám nebude líbit a budeme se bránit. Proto ta snaha o odebrání zbraní a odzbrojení všech. A Putin? Ten přece může i za pád Babylonu a starého Říma. Přemýšlím i o tom, zda to nebyl on, kdo zavraždil Kenedyho! Podle našich sdělovacích prostředků a těch tupohlavců v Bruselu to nikdo jiný být nemohl. zdravím Vás a přeji, pokud možno, příjemné dny. Jar. Doubrava