Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.07.2016 21:45:44 - tomas moukes

Hlasoval jste pro volební právo pro cizince

Proč jste hlasoval pro volební právo pro cizince ze třetích zemí dne 21.5.2015 ve 12:45h?Chcete říci, že to snad voliči čssd chtějí?Takhle vy je zastupujete?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.07.2016 11:09:08 - Ing. Antonín Seďa
Přiznám se, že nevím , jak jsem hlasoval a nyní si to ani nemohu ověřit, protože se nemohu na web poslanecké sněmovny dostat. Ale předpokládám, že jsem návrh zákona podpořil, protože platí nejen právo EU, ale také to, že pokud člověk z třetích zemí získá občanství, pak opravdu nevidím důvod mu jakkoliv zakazovat jeho práva, daná platnou Ústavou ČR a Listinou základních práv a svobod. Ono totiž se velmi rychle pozná, kdo je demokrat a kdo není, protože demokrat hájí práva a svobody pro všechny občany, kterých se to týká. To ovšem neznamená, že tito občané, kteří získají azyl a občanství v ČR  nebudou dodržovat platné zákony. Naopak je třeba, aby je dodržovat a pokud nebudou, pak jim občanství odejmout a vyhostit je. Proto je důležitý i institut dočasného občanství. A mohu vás ujistit, že své kroky konzultuji s členskou základnou ČSSD i se svými voliči. A ti, pokud nebudou spokojeni s mým rozhodováním, tak mi to dají vypít jejich nepodporou v nálsedujících volbách. Já hájím zájmy nejen svých voličů a voličů ČSSD, ale zejména národní zájmy České republiky a jejích občanů. To mi věřit můžete.